Ett virtuellt konsultbolag, NOX hjälper IT entreprenörer att hitta gig  

Vi kanske låter som en vanlig konsultförmedlare, men de säger att vi är något annat  

 

Manifesto 

Vi Vill jobba med människor som delar våra värderingar, så vi ber dig att läsa igenom texten nedan innan du kontaktar oss. 

 

UTMANA varandra

Vi strävar efter att konstant bli bättre på vad vi gör och att alltid välkomna förändring. Vi tror på att skapa en miljö där vi respekterar och hjälper varandra, och där vi skapar förutsättningar för att nya ideér och initiativ omfamnas. En miljö där vi vågar utmana varandra oavsett om vi är kund, konsult eller partner. 

 

Nätverk

Alla kan skapa förändring och förbättring men det är tillsammans vi kan skapa magi. Att dela kunskap och erfarenheter, mellan personer och mellan branscher är det som genomsyrar kärnan i NOX.

 

Amore

En relation startar inte med ett papper eller ett kontrakt, en relation är något som båda parter ska värdesätta. Vi lovar att alltid vara ärliga, transparenta och framförallt att värdera och alltid se personen bakom kontraktet eller cv:t. 

 
 

Gänget på NOX med Pernilla och Mats i spetsen är det självklara alternativet vid konsultförfrågningar, lätta att arbeta med och tillmötesgående, rätt kompetens oavsett efterfrågad nivå. Som kund känner jag mig alltid prioriterad.
— Per Åkerlund, Schibsted
 

bli en del av Nox

Vill du veta hur vi jobbar och vad NOX har att erbjuda dig som egenföretagare 

Läs mer →

Partners

Är du ett mindre konsultföretag som inte har tid att sälja in konsulter? Då kanske NOX är en partner för dig

Läs mer →