Vi är alla kollegor i branschen

NOX har flera mindre konsultbolag anslutna till sig som inte har tid att hitta IT-Gig själva, eller som bara behöver en partner som ett komplement när det är svårt att själv hitta uppdrag. NOX kan erbjuda mindre bolag intressanta uppdrag hos många olika kunder inom olika branscher. Vi baserar vårt samarbete på förtroende och tillit, vi är alltid transparenta med vilka kunder vi jobbar med och ser ett partnerskap som en långsiktig relation. 


I vår tillväxtfas på DevCode har NOX Consulting kommit att bli en nära partner till mig. Med deras spännande och framgångsrika kunder samt fina kontakter har jag fått avlastning i säljet och kunna fokusera på rekrytering av ytterligare kollegor. Det i kombination med ett varmt och personligt bemötande - gör att jag gärna rekommenderar fler konsultbolag att samarbeta med NOX.

NOX är även mycket lyhörda och vassa på att matcha konsulter mot kompetens och kund samtidigt som de har hjärta i sitt arbete. De förstår kundbehov och uppdrag och är mycket vassa inom IT, vilket är viktigt för mig.

Deras transparenta arbete gentemot mig tilltalar, jag också får ta del av information kring kunder och kontakter, vilket också känns viktigt. Tillsammans har vi gjort fler affärer och jag ser fram mot fortsatt samarbete!

— Linda Lindström, Konsultchef DevCode Group

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter nedan så kommer någon från NOX att kontakta dig för ett möte där vi båda kan lära känna varandra mer. 

Namn *
Namn