Back to All Events

Föreläsning: Tankens kraft och medvetna val


  • NOX Place 8 Oxtorgsgatan Stockholm, Stockholms län, 111 57 Sweden (map)

Hur vi kan förändra ett beteende; mentala hinder och göra medvetna val! Koppla ihop hjärnan, hjärtat och kroppen och lär dig handfasta verktyg för ett hållbart egenföretagande. Kort sagt, -lär dig att stå stadigt och leda dig själv inifrån och ut.

Vi har bjudit in iNSPiRA Akademin.

iNSPiRA arbetar utifrån grundvärderingarna; tillit, frihet, respekt och meningsfullhet. Att arbeta med sig själv tar naturligtvis tid, men det kommer sällan såhär bra startskott för den som vill börja, eller för dig som behöver ny energi för att komma vidare i arbetet.

iNSPiRA erbjuder stöd för person och grupputveckling, både till företag och privatpersoner genom samtal/coaching, föreläsning, workshop och utbildning. Vanligtvis kostar kurserna en slant men det här eventet är kostnadsfritt för nätverkets medlemmar.

Till denna kväll kan vi erbjuda 35 platser och det är först till kvarn. NOX bjuder på kaffe.

Earlier Event: March 14
Breakfast at NOX Place
Later Event: March 21
Breakfast at NOX Place