Back to All Events

Lunchlöpning med NOX

  • Utgår från SATS Sportpalatset 58 Sankt Eriksgatan Stockholm, Stockholms län, 112 34 Sweden (map)

I vanliga fall är lunchrushen något man vill undvika, men inte den här gången!

Vi är många i nätverket som håller igång fysiskt, och vi är lika många som önskar att vi rörde på oss lite mer! Oavsett hur mycket du rör på dig så är det roligare att hålla igång tillsammans med andra, och sällan kommer det så här bra anledningar att starta! Vissa av oss ska dessutom springa marathon i september och för det krävs ett par kilometer i ryggen.

Vi kommer att lunchlöpa med löpcoach på fredagar mellan 12.30 - 13.30 på Kungsholmen. Det enda du behöver göra är att packa löparskorna och ta dig tiden!! För den som önskar så erbjuds omklädningsrum och duschar på SATS S:t Eriksgatan. Eftersom vi springer med en löpcoach från SATS behöver du inte vara medlem för att nyttja omklädnings/duschrum.

Vi startar fredagen den 4:e maj och reserverar en timme per tillfälle (även om vissa tillfällen blir kortare beroende på upplägg för dagen). Tempot kommer att variera och går det för fort för dig: Jag (David Leander) kommer vara vid din sida! Går det för långsamt (troligtvis är det pga. mig): Pernilla och Helena kommer haka på när du bryter dig loss!

Fredag 4:e maj
Tisdagen 8:e (eftersom fredagen är en klämdag).
Fredag 18:e maj
Fredag 25:e maj
Fredag 1:a juni

När du anmäler dig så kan du välja att hänga med alla tillfällen, eller välja de som passar dig bäst.

OBS! För att vi ska komma igång med löpningen behöver vi minst 20 anmälda.
NOX står för arrangemanget, du som deltar betalar i svett och träningsverk!

Du är mer än välkommen att ta med dig kollegor som kan vara intresserade av NOX. Se bara till att de anmäler sig här (eller skriv upp deras namn).