NOX VD ÄR NÄRINGSLIVETS MÄKTIGASTE KVINNLIGA ENTREPRENÖR

Veckans affärer har utnämnt Pernilla Ramslöv, VD och grundare för NOX Consulting, till Näringslivets mäktigaste kvinnliga entreprenör. NOX, ett av de mest snabbväxande bolagen i IT-konsultbranschen och ledande inom gigekonomin, är ett tydligt bevis på att framgångsrika bolag skapas av dem som ger kraft och kärlek till andra.

"Det är en ynnest att få jobba med Stockholms vassaste IT-konsulter" säger Pernilla Ramslöv. "Den här utmärkelsen delar jag med det fantastiska teamet på NOX och alla egenföretagare i vårt nätverk" fortsätter hon.

NOX har framgångsrikt lyckats bygga en ny typ av bolag inom den starkt växande gigekonomin, genom att skapa lojalitet i hjärtat på individerna och inte via anställningsavtal. Bolaget grundades för 8 år sedan och idag jobbar NOX med 120 kunder i Stockholmsområdet. Bolaget omsätter ca 325 miljoner (ltm) och har drygt 1600 egenföretagare inom IT anslutna i sitt nätverk. NOX affärsmodell handlar inte bara om att förmedla konsulter utan också att ta ansvar för både egenföretagare, samhället och nästa generation.

“Vår affärsmodell liknar de traditionella IT-konsultmäklarna, men vi är en helt annan typ av konsultförmedlare. Vi tror att kvalitet och konkurrens skapar långsiktig kostnadseffektivitet och att personlig omtanke om individerna skapar partnerskap istället för leverantörsförhållanden med kunderna”, säger Pernilla.

Att bolagets VD nu utses till Näringslivets mäktigaste kvinnliga entreprenör är ett bevis på att affärsmodellen ligger helt rätt i tiden. Se hela listan här.

NOX VD ÄR NÄRINGSLIVETS MÄKTIGASTE KVINNLIGA ENTREPRENÖR
Lisa Hartikainen 13 januari, 2023
Dela detta inlägg
PERNILLA RAMSLÖV: "LOJALITET VIKTIGARE NU ÄN NÅGONSIN"