Stora nog att göra skillnad


Vår story Så gör vi skillnad 

Vår vision är att förändra och förbättra arbetsmarknaden. Vi vet att dagens snabba utveckling kräver en mer flexibel arbetsmarknad och vi på NOX vill vara en del i att skapa trygghet för både individer, företag och samhälle i denna förändring. Vi drivs av att förbättra konsultbranschen, bana väg för egenföretagande och inspirera till ett tech mindset för både barn och vuxna.

Vårt mål är att vara förebilder i näringslivet både för hur man kan bygga organisationer på nya sätt, hur man med ett kärleksfullt ledarskap kan få alla medarbetare att bli sitt bästa jag och hur man kan skapa en framgångsrik affär genom att jobba hållbart. Vi driver vårt bolag med mod, kraft, ansvar och amore och vår resa har bara börjat.


Med hållbarhet integrerat i affärs­modellen

Varje konsult gör skillnad

Tillsammans med Help-to-Help har vi integrerat CSR i vår affärsmodell, och för varje konsult som tar ett uppdrag via NOX så bidrar vi till en plats på Help to Helps IT boot camp, vars mål är att stärka unga kvinnor med grundläggande IT-kunskaper. Med hjälp av grundläggande IT-kunskaper får fler kvinnor i östra Afrika möjlighet att komma ut på arbetsmarknaden, få en självständig inkomst och ta makten över sina liv. Läs mer här

Entreprenörskap mot fattigdom

Vi samarbetar med Hand in Hand , vars vision är att bekämpa fattigdom med hjälp av entreprenörsskap. Tillsammans med våra konsulter har vi genom gåvor stöttat utvecklingen av en hel by i Kenya.

Programmering för nästa generation

Vi vill ge kraft till morgondagens generation och bidra till en mer jämställd arbetsmarknad. Därför driver vi NOX Academy. programmeringsläger för barn och ungdomar, med visionen att vara ett forum för alla som är nyfikna på att skapa med teknik.

NOX Academy's hemsida

Artiklar & poddar


Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.

Min första miljon

Pernilla Ramslöv blev i år utsedd till Näringslivets mäktigaste kvinnliga entreprenör

F*ckupp-podden - Pernilla Ramslöv

Intervju med Pernilla i F*ckupp-podden om ledarskap, mod och sårbarhet

Tealpodden - Helena Sjöström

Helena Sjöström gästar Tealpodden och pratar om kärleksfullt ledarskap, snällhet & Amore

DI: Förnuft & Känsla

#82 Pernilla Ramslöv: ”Vi är stora och små på samma gång, vilket har varit en styrka”


Besök vårt nyhetsrum för fler nyheter

Besök NOX nyhetsrum