Vi skapar kraft mellan människor

Uppdrag  Community  Konsultprofil  Vanliga frågor

 

Vår drivkraft och passion är att matcha din kompetens och personlighet med rätt gig. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig som egenföretagare att hitta rätt uppdrag, därför är vår modell väldigt simpel och transparent. När du blir en del av vårt nätverk får du ta del av våra uppdrag, våra aktiviteter och vara en del av ett större sammanhang. Vi gör helt enkelt allt för dig som det traditionella konsultbolaget gör för sina anställda, men utan exklusivitet och på dina villkor. Välkommen in i NOX-värmen.


Registrera dig som frilansare hos NOX


The NOX wayEgen, tillsammans med oss


Att vara egenföretagare kan vara underbart, men att vara egen tillsammans med andra är ännu bättre. Vi driver ett nätverk av egenföretagare som alla driver sina egna bolag och tillsammans blir vi kollegor i NOX Community. Som egen och en del av NOX följer vi dig på din resa och lär känna dig så att vi bättre kan förstå dina önskemål och behov. Att ansluta sig till NOX är självklart kostnadsfritt och som medlem ges du tillträde till våra sociala aktiviteter, utbildningskvällar och uppdrag. Kom gärna och hälsa på, så får vi chans att lära känna dig!


Våra Happenings 

Konsultprofil


Som konsult är din konsultprofil ditt viktigaste verktyg! Det är ditt sätt att presentera dig mot kund, och används i alla säljpresentationer. Med vår samlade erfarenhet av tusentals konsultprofiler har vi sammanställt våra bästa tips och skapat en mall för att underlätta för dig som egenföretagare.


Tips till din konsultprofil         Ladda ner mall