Experter på
kompetens­försörjning


IT Interim Rekrytering Kompetensutveckling

Vi ser kompetensförsörjning som ett hantverk och vi hjälper er gärna att hitta rätt IT-konsult med kompetens och personlighet som matchar ert specifika behov. Vår förmåga att handplocka rätt person till rätt plats bygger på vårt arbetssätt. Transparens och enkelhet är självklarheter, men det som gör oss unika är vårt sätt att fokusera på relationer, vårt innovativa community och att hela tiden skapa mervärden för våra kunder. I ett samarbete med oss kan du förvänta dig:  

Personlig matchning

Alla kandidater som vi presenterar är noggrant utvalda och kvalitetssäkrade . Konsultförmedling handlar för oss inte om att man får ett CV, utan ett par handplockade personer som är relevanta för uppdraget utifrån både kompetens, personlighet, bakgrund och drivkraft.

Vi är en konsultmäklare som finns med hela vägen, från uppstart till avslut. Vi gör k ontinuerliga uppföljningar av både kund och konsult för att säkerställa att allt funkar bra. Blir det något strul, så är vi med och hanterar situationen. För oss är kvalitet och trygghet nyckelord.

För att du som kund ska få bättre koll på marknadsläget i termer av efterfrågad kompetens, priser mm så tillhandahåller NOX statistik på kvartalsbasis . På detta sätt kan våra kunder bli mer kostnadseffektiva vid konsultinköp.

Vi arrangerar regelbundet olika typer av kompetensutvecklingsaktiviteter . Det kan handla om allt från inköpsforum till digitalisering, Artificiell intelligens och hur man utvecklar ett Tech Mindset i organisationen. Vi tror på att ge och göra våra kunder bättre!

Vi har hela tiden örat mot marken vad det gäller nya tekniker och trender . Med hjälp av våra 3000 egenföretagare inom IT och ett unikt systemstöd kan vi göra kloka reflektioner och delar självklart med oss av dessa spaningar.

 Vi har utvecklat en digital plattform byggd på den senaste tekniken , som hjälper oss att göra träffsäkra matchningar av kandidater utifrån våra kunders förfrågningar. Den skapar både effektivitet och kvalitet i våra processer. Inom kort kommer även våra kunder kunna dra nytta av denna enormt kraftfulla plattform

Vi samarbetar med NOX för att dem tänker längre och ger mer än traditionella leverantörer

— SVERRE SVERREDAL, SKANDIA

Konsulter med IT-expertis

Vi har byggt upp Stockholms starkaste nätverk av IT-kompetens bestående av egenföretagare och små konsultbolag. Totalt har vi ca 7000 kvalitetssäkrade IT-konsulter i vårt nätverk, i roller så som utvecklare, arkitekter, DevOps, projektledare, tekniska projektledare, säkerhetskonsulter, testare och mycket mer. Vi har inga konsulter anställda hos oss, och är därmed en konsultförmedlare som kan agera oberoende i vår matchning. 

Kontakta oss
Intertims­chefer som rustar er för morgon­dagens arbets­marknad

Att navigera och bemästra morgondagens krav kräver inte bara teknisk kompetens, det behöver ett ledarskap som förstår att den starkaste kraften sitter i mänskliga relationer. Vi har lång erfarenhet och expertis på kompetensförsörjning inom IT och erbjuder interimsledning som kan bygga stark kultur och tydligt fokus.

Kontakta ossVår process
1
Kompetensbehov uppstår
2
Vi söker bland 5000 kvalitetssäkrade konsulter


3
Vi matchar och presenterar förslag
4
Ni intervjuar

 

5
Vi tecknar avtal


6
Vi gör kontinuerlig kompetensuppföljning


7
Du bidrar till en mer hållbar värld genom Help2Help när du väljer konsult från NOX


Vi hjälper er att rekrytera

Behöver ni rekrytera IT-specialister, interim eller ledare? Inget är viktigare för ett bolags framgång än att säkerställa rätt kompetens, driv och engagemang hos alla som arbetar i bolaget. Vi hjälper dig med hela processen, oavsett om det handlar om att fylla ett enstaka rekryteringsbehov eller att bygga hela team. Du samarbetar med våra experter på kompetensförsörjning, som effektivt och med hög kvalitet matchar rätt person för dina behov.


Vårt erbjudandeUtveckla ditt tech-mindset tillsammans med oss

Framtiden kommer formas av de som förstår IT och teknik och har förmågan att omsätta detta till något som ger värde, oavsett yrkesgrupp och bransch. I en allt mer digitaliserad värld så blir teknisk kompetens ett avgörande kunskapskapital. Vi har grundat GoTech för att sprida denna kunskap. GoTech ger er workshops för att utveckla dig och din organisations Tech mindset genom att ge dig en grundförståelse i teknik och framtidens arbetsmarknad. 

Vi har utbildat tusentals personer och vet att med en grundförståelse kommer självförtroende och nyfikenhet att lära mer, och en plattform att ställa rätt frågor. Vill du utveckla ditt tech mindset och få en grundförståelse för teknik?

Kontakta GoTech

Separate email addresses with a comma.

Thank You For Your Feedback

Our team will message you back as soon as possible.
In the meantime we invite you to visit our webbplats.

 

“I princip allt vi gör är digitalt och för att våra medarbetare ska ha möjlighet att kunna delta och driva utveckling, förbättra våra processer och förbättra våra kundupplevelser, så måste alla förstå vad programmering är”

- Charlotte Wwiebe TUI