PERNILLA RAMSLÖV ÄR ÅRETS KVINNLIGA STJÄRNSKOTT

Pernilla Ramslöv, VD för NOX Consulting, tilldelades igår priset Årets Kvinnliga Stjärnskott under den nationella finalen av EY Entrepreneur of the year 2019.

EY Entrepreneur Of The Year är en av världens främsta utmärkelser för entreprenörer och tävlingen avgörs på regional, nationell och internationell nivå. Under torsdagen fick alla finalister genomföra en pitch gentemot juryn som utifrån kriterierna entreprenörsanda, ekonomisk utveckling, strategisk inriktning, inverkan på omvärlden, innovation samt personlig integritet och inflytande bedömde finalisterna. Pernilla vann inledande den regionala finalen i december och fick igår ta emot priset på nationell nivå. 

"Den här utmärkelsen betyder oerhört mycket för mig och mina kollegor på NOX. Det är ett viktig kvitto på att det vi gör är rätt. Vi är otroligt stolta för att vi uppmärksammas för att bryta mönster i branschen, jobba med hållbarhet och stå för ett kärleksfullt ledarskap" säger Pernilla.

Juryns motivering:

Pernilla Ramslöv är en orädd entreprenör som drivs av att göra det omöjliga möjligt. Hon har utmanat en mogen bransch och skapat sig en mycket stark position. Med CSR inbyggt i affärsmodellen och ett ledarskap som sätter laget före jaget, vill Pernilla Ramslöv bidra till en hållbar värld och förändra arbetsmarknaden i Sverige.

Pernilla har under 2019 vunnit pris som Årets VD (Motivation.se) Näringslivets mäktigaste kvinnliga entreprenör (Veckans Affärer) och Best education initiative (Wing Awards).

Läs mer om tävlingen och priset här.

PERNILLA RAMSLÖV ÄR ÅRETS KVINNLIGA STJÄRNSKOTT
Lisa Hartikainen 13 januari, 2023
Dela detta inlägg
NOX INBJUDNA TILL REGERINGENS SAMVERKANSGRUPP FÖR KOMPETENSFÖRSÖRJNING