PERNILLA RAMSLÖV ÄR UTSEDD TILL ÅRETS GRUNDARE I KATEGORIN STORA BOLAG

Igår utsåg Founders Alliance, en av Sveriges främsta organisationer för att stödja och uppmärksamma entreprenörer, Pernilla Ramslöv till årets grundare i kategorin stora bolag. Med motiveringen: ”Pernilla combines creativity, leadership and entrepreneurship with passion and energy driving our vision. The business model prioritizes both scalability and building strong relationships through personal and individualized approach towards the consultants” fick Pernilla ta emot priset under Founder Awards Gala som hölls under gårdagen på Grand Hotel i Stockholm.

Pernilla Ramslöv grundade NOX Consulting 2011 tillsammans med Mats Norman och Josef Ramslöv. Idag räknas NOX Consulting till ett av de snabbast växande bolagen i IT-konsultbranschen, med 18 anställda och en omsättning på 530 MSEK (2022). 

"Det är en stor ära att få vinna denna utmärkelse i kategorin stora bolag. När vi startade bolaget var vi två personer, två datorer och två telefoner med vision att göra skillnad i konsultbranschen, och detta pris är ett kvitto på att vårt sätt att leda med kärlek och att alltid ha långsiktiga relationer i fokus har gjort det möjligt. Jag är oerhört stolt över den resa vi har gjort, som aldrig hade varit möjlig utan alla fantastiska medarbetare, konsulter och kunder som är en del av NOX, fortsätter hon. Denna utmärkelse inspirerar oss att fortsätta sträva efter att påverka branschen och samhället i stort” - Pernilla Ramslöv

Kriterierna i kategorin "Årets grundare stora företag" är aktiva grundare av ett privat eller publikt aktiebolag, med en omsättning på mer än 50 miljoner euro och minst 20% ägande i ett lönsamt företag, baserat på räkenskapsåret 2022.

Om Pernilla Ramslöv
Pernilla är serieentreprenör, VD och grundare för NOX Consulting samt grundare av CIOCO2 - ett initiativ för att hjälpa CIO:er att bygga hållbara IT-organisationer. Hon har tidigare vunnit utmärkelserna Näringslivets mäktigaste kvinnliga entreprenör (2019, 2021), Årets VD (2019) och Årets kvinnliga stjärnskott (2019). 

Om Founders Alliance
Founders Alliance är en av de ledande organisationerna som stöder och uppmärksammar entreprenörer och grundare i Sverige. Utmärkelsen "Årets Grundare" är ett av de mest eftertraktade priserna inom företagsvärlden och hyllar de entreprenörer som har utmärkt sig genom att bygga och leda framgångsrika företag. I juryn sitter bland annat Cecilia Ekholm, Shori Zand, Sven Hagströmer, Richard Romanowski och Magnus Tegborg. Läs mer om Founders Alliance här


PERNILLA RAMSLÖV ÄR UTSEDD TILL ÅRETS GRUNDARE I KATEGORIN STORA BOLAG
Lisa Hartikainen 21 september, 2023
Dela detta inlägg
HÅLLBAR DIGITALISERING: ATT BALANSERA TEKNIKUTVECKLING MED KLIMATANSVAR