Checka in med NOX

NOX community - relationer, affärer och AMORE.

Anmälan stängd

2011 startades NOX med ambitionen att förändra och förbättra för egenföretagare inom IT. På 13 år har vårt sätt att arbeta förändrats men ambitionen är fortfarande den samma. Vår målsättning är att alltid erbjuda förstklassiga uppdrag, nätverk och starka relationer.
Följ med på detta event och hör oss berätta om vår resa och hur vårt sätt att bygga en stark konsultaffär ser ut idag. Efter eventet får du tillgång till vår digitala plattform, där du bland annat kan se alla våra aktuella förfrågningar. 

Talare och tema:
Under eventet kommer vi att träffa Pernilla Ramslöv, -grundare och VD för NOX Consulting. Vi hör henne berätta om hur arbetssätt och rutiner har uppdaterats i takt med NOX expansion och förändrade kundbeteenden. Helena Sjöström, -VVD och säljchef berättar vidare om hur NOX arbetar med kunder och konsulter idag, och slutligen berättar en av NOX community-ansvariga, Matilda Modig, om hur du som konsult jackar i NOX processer för att på bästa sätt få till ett starkt samarbete.

För vem:
Eventet är öppet för alla, oavsett om du är en trogen NOX-veteran eller om du just hittat till NOX.

Mål:
Vår målsättning är att du som deltar vid detta event ska få en klar bild över NOX affärsmodell, vår matchningsprocess, kunder och förfrågningar vi arbetar med idag, och vårt erbjudande till dig som är en del av NOX Community. Med detta event vill vi skapa bättre förutsättningar för att bygga starka relationer och långsiktiga samarbeten.

Självklart svarar vi på alla frågor så ta med dina funderingar.

Varmt välkommen!

Detta event är för dig som är frilansande IT-konsult och ansluten i NOX Community.

Pernilla Ramslöv

CIO och Grundare, NOX

Helena Sjöström

Säljchef och Vice VD, NOX

Matilda Modig

Community-ansvarig, NOX

Datum & Tid
torsdag
16 maj 2024
11:30 12:30 Europe/Stockholm
Plats

Online Event

--Online Event--
--Online Event--
Få vägbeskrivning
Organisatör

NOX Community

noxcommunity@noxconsulting.se
DELA

Se vad andra tycker om detta event, och gå med i konversationen.