NOX AI AW

En diskussion om samtiden och framtiden

Gratis
Antal

Välkommen till NOX AI AW!

Under denna kväll kommer vi bara prata AI. En fantastisk möjlighet att nätverka med likasinnade och att skapa kontakter för framtiden, både privat och professionellt. 

Vi har bjudit in våra favoritpoddare, Anders och Peder från podden "Så funkar AI". Dessa två superstjärnor startar upp kvällen med att lyfta tankar och erfarenheter från podden och ställer öppna frågor, vänder på stenar och ventilerar kring de möjligheter och utmaningar som finns inom området. 

Vi bjuder på snacks, dryck och spännande mingel. Alla intresserade är välkomna.

Vi ses! 

Detta event är för dig som är frilansande IT-konsult och ansluten i NOX Community.

Dagens gäster:

Så funkar AI, med Anders och Peder

I podden "Så funkar AI" ger sig Anders Rennermalm och Peder Lindencrona ut på en studieresa där de lär sig om hur människor och organisationer kan ta till sig AI. På studieresan har de medresenärer som delar med sig av sin kunskap och deras roll är att ställa de där frågorna som vi alla funderar på.

Anders är egen konsult och del av NOX-nätverket. Han har oftast uppdrag som interimschef och ledare inom IT och IT-strateg. 

Peder är grundare till ett SaaS-bolag och arbetar med produktledning. Han är även engagerad rådgivare för bolag där egenutvecklad programvara är en viktig del av affären. 

https://safunkarai.se/ 

Datum & Tid
torsdag
29 augusti 2024
17:00 20:00 Europe/Stockholm
Plats

NOX Consulting AB

Brahegatan 2
Stockholm 114 37
Sverige
info@noxconsulting.se
Få vägbeskrivning
Organisatör

NOX Community

noxcommunity@noxconsulting.se
DELA

Se vad andra tycker om detta event, och gå med i konversationen.