NOX Discuss

Hur du kan tänka kring ChatGPT, och hur ChatGPT kan hjälpa dig att tänka?

Anmälan stängd
Välkommen till en spännande diskussion om hur AI-assistenter som ChatGPT kan revolutionera arbetslivet!

Följ med när dagens gäst; Roberto Chaves, senior programmerare samt UX designer med 30 år i branschen, delar med sig av sina insikter och lärdomar från ChatGPT. Han har djupdykt i området och sett med egna ögon hur ChatGPT kan förändra hur vi arbetar och tänker. Under denna session kommer vi tillsammans att utforska olika sätt att implementera AI i arbetsrutinen för att förbättra produktiviteten och kreativiteten.

NOX Discuss är en digital plats där vi samlas för att utbyta tankar, idéer och diskutera utmaningar inom de senaste tech-trenderna. Vi tror på att när vi delar idéer, möjligheter och erfarenheter med varandra skapar vi nya möjligheter att utvecklas och att nå nya höjder, både privat och på uppdrag. 

Timmen börjar med en inspirerande introduktion om dagens ämne för att väcka tankar och sätta fart på våra hjärnor. Sedan delar vi upp oss i mindre grupper för att fördjupa oss i ämnet, diskutera och dela med oss av våra insikter. Mot slutet samlas vi igen för att dela våra mest betydelsefulla upptäckter från de olika grupperna.

Varmt välkommen! 

Detta event är för dig som är frilansande IT-konsult och ansluten i NOX Community.


Dagens diskussionspunkter:

  • Strategier för att hålla sig à jour med AI-utvecklingen och maximera användningen av ChatGPT i din yrkesroll.
  • Framtidsutsikter: Kan ChatGPT bli din mest värdefulla kollega?
  • Var ser du den största potentialen för att använda en AI-assistent i ditt dagliga arbete
    • Kan det vara inom programmering, dokumentation, sammanfattning av möten, automatisering av uppgifter, eller planering?
  • Hur kan vi säkerställa att AI-assistenter inte ersätter arbetstillfällen, utan istället bidrar till kortare och mer produktiva arbetsdagar?

Dagens gästföreläsare:

Roberto Chaves

Roberto Chaves är en erfaren programmerare och Lead UX/UI Designer med över 30 års mångsidig erfarenhet från teknikbranschen. Hans resa började på Commodore 64 och ledde till banbrytande arbete inom realtids 3D-grafik, VR i början av 90-talet och han bidrog även till utvecklingen av Candy Crush Saga. Roberto är nu Lead UX/UI Designer på Ericsson och hans fortsatta utforskande av innovativa verktyg som ChatGPT visar på hans bestående passion för teknik. 

Datum & Tid
torsdag
7 september 2023
11:30 12:30 Europe/Stockholm
Plats

Online Event

--Online Event--
--Online Event--
Få vägbeskrivning
Organisatör

NOX Community

noxcommunity@noxconsulting.se
DELA

Se vad andra tycker om detta event, och gå med i konversationen.