NOX Open Lunch

Mentorskap och peer coaching - att lära och utvecklas tillsammans

Anmälan stängd

I en alltmer komplex värld som präglas av en utvecklingstakt som ständigt går fortare och fortare finns det ett allt större behov av att samverka, och lära av andras tankar och perspektiv. Ett effektivt, utvecklande och roligt sätt att göra det på är att inspireras av en mentor, peer-to-peer-coach eller ett bollplank, kärt barn har många namn. 

Välkommen på en Open Lunch om mentorskap och peer-to-peer coaching. Tillsammans kommer vi att prata om värdet av att ha någon som guidar/stöttar dig, hur du kan gå tillväga och vad som är viktigt att tänka på utifrån vad du har för önskemål och behov. 

Vi har bjudit in Matilda Modig från NOX och Ric Lindberg, NOX-konsult som sedan ett år tillbaka träffas på regelbunden basis för att tillsammans prata om utmaningar och insikter om alltifrån ledarskap till personlig utveckling. Matilda och Ric kommer under detta tillfälle att prata om olika konstellationer av mentorrelationer och hur de på olika sätt kan berika din karriär och din utveckling. Se till att ställa dina frågor, formulera dina utmaningar eller delta  för att bidra med dina egna erfarenheter inom ämnet så kommer vi att tillsammans bli tryggare och klokare.

Konceptet öppen lunch innebär att du är varmt välkommen att delta hela lunchen eller poppa in i några minuter för att ställa en fråga eller lyfta en tanke. Det är valfritt och helt upp till dig. 

Varmt välkommen! 

Talare

Matilda Modig

NOX Consulting AB


Talare

Richard "Ric" Lindberg

Freelancer


Datum & Tid
tisdag
7 november 2023
11:30 12:30 Europe/Stockholm
Plats

Online Event

--Online Event--
--Online Event--
Få vägbeskrivning
Organisatör

NOX Community

noxcommunity@noxconsulting.se
DELA

Se vad andra tycker om detta event, och gå med i konversationen.