NOX Open Lunch

Spaning på marknaden

Anmälan stängd

Under 2023 har marknaden präglats av osäkerhet, energikris och inflation. I olika omfattning har oron i världen skapat ringar på vattnet och en bit in i 2024 kan vi konstatera att i princip alla branscher är drabbade och lågkonjunkturen är ett faktum. Även om Riksbanken på senare tid kommit med positiva besked kring ljusare ränteläge är framtiden fortfarande  oviss. Därför bjuder vi in till en öppen (digital) lunch för att dela med oss av NOX spaningar, -vart står vi i vår bransch idag, och vad ser vi på horisonten. 

Vi kommer att presentera vår syn på marknadsläget, vi tittar närmare på vår senaste NOX-analyticsrapport och analyserar de trender som vi ser hos oss, våra kunder och våra kollegor i branschen. Vi kommer även att gå igenom tips och tricks på hur du som egenföretagare kan tänka och förbereda dig på vägen ut ur lågkonjunkturen. Som vanligt finns det utrymme att ställa dina frågor om läget på marknaden!

Konceptet öppen lunch innebär att du är varmt välkommen att delta hela lunchen eller poppa in i några minuter för att ställa en fråga eller lyfta en tanke. Det är valfritt och helt upp till dig. 

Varmt välkommen! 

Detta event är för dig som är frilansande IT-konsult och ansluten i NOX Community.

Talare

Lovisa Lundin

NOX Consulting AB


Talare

Anna Ögren

NOX Consulting AB


Datum & Tid
torsdag
18 april 2024
11:30 12:30 Europe/Stockholm
Plats

Online Event

--Online Event--
--Online Event--
Få vägbeskrivning
Organisatör

NOX Community

noxcommunity@noxconsulting.se
DELA

Se vad andra tycker om detta event, och gå med i konversationen.