NOX Open Lunch

Öka din synlighet som egenföretagare

Anmälan stängd

Välkommen på Open Lunch med NOX!

Denna gång kommer vi att fokusera på hur du som konsult kan påverka din synlighet som egenföretagare. 

Som konsult är din synlighet på marknaden avgörande för att bygga din karriär och ditt varumärke. Under denna digitala Open Lunch kommer vi att dela med oss av våra tips för hur du kan  förbättra din synlighet och därmed öka dina möjligheter att få nya uppdrag.

Konceptet öppen lunch innebär att du är varmt välkommen att delta hela lunchen eller poppa in i några minuter för att ställa en fråga eller lyfta en tanke. Det är valfritt och helt upp till dig.

Tillsammans kommer vi att diskutera följande ämnen:
-    Digital närvaro: Hur du kan använda sociala medier och andra digitala kanaler för att             marknadsföra dig själv och din verksamhet. Samt vikten av att hålla din digitala sfär                 "städad". 

-    Nätverkande: Hur du kan nätverka på ett effektivt sätt för att bygga relationer och öka             din synlighet på marknaden. 

-    Uppdragsgivare/Säljkanaler: Hur du kan arbeta med befintliga uppdragsgivare och                 bygga långsiktiga relationer som kan leda till fler uppdrag och rekommendationer.

Vi kommer även att uppdatera dig om läget på marknaden. Oavsett om du är ny som konsult eller har arbetat i branschen under en längre tid är detta eventet för dig som vill öka din synlighet på marknaden!

Varmt välkommen! 

Detta event är för dig som är ansluten i NOX Community.

Talare

David Leander

NOX Consulting AB


Talare

Anna Ögren

NOX Consulting AB


Datum & Tid
torsdag
23 mars 2023
11:30 12:30 Europe/Stockholm
Plats

Online Event

--Online Event--
--Online Event--
Få vägbeskrivning
Organisatör

NOX Community

noxcommunity@noxconsulting.se
DELA

Se vad andra tycker om detta event, och gå med i konversationen.