NOX Open Lunch

Do's and Don'ts på intervjun

Anmälan stängd
Välkommen på Open Lunch med NOX!

Hur kan jag som konsult prestera på bästa sätt under en intervju? Vad är viktigt att tänka på? Och vad ska jag absolut inte göra under en intervju? 

Sensommaren är en tid då det är dags för många att hitta nästa uppdrag och därför vill välkomna dig till höstens första Open lunch för att snacka om hur du lyckas på intervjun.

Vi har bjudit in Lovisa Lundin och Anna Ögren, kundansvariga på NOX,  som båda har 20+ års erfarenhet av konsult- och rekryteringsbranschen. De är i nära dialog med våra kunder varje dag och vet vad som flyger på intervju och vad som inte gör det. Under lunchen kommer Anna och Lovisa att dela med sig av sina bästa tips på hur du kan förbereda dig inför intervjun, hur du på bästa sätt kan lyfta fram att just du är perfekt för uppdraget och hur du gör dig konkurrenskraftig under intervjun.

Passa på att ställa frågor och dela med dig av dina tidigare upplevelser. Vi vet att delade erfarenheter och kunskap gör oss bättre!

Konceptet open lunch innebär att du är varmt välkommen att delta hela lunchen eller poppa in i några minuter för att ställa en fråga eller lyfta en tanke. Det är valfritt och helt upp till dig.

Varmt välkommen! 

Detta event är för dig som är frilansande IT-konsult och ansluten i NOX Community.


Anna Ögren

Kundansvarig på NOX Consulting 

Lovisa Lundin

Kundansvarig på NOX Consulting 

Datum & Tid
tisdag
29 augusti 2023
11:30 12:30 Europe/Stockholm
Plats

Online Event

--Online Event--
--Online Event--
Få vägbeskrivning
Organisatör

NOX Community

noxcommunity@noxconsulting.se
DELA

Se vad andra tycker om detta event, och gå med i konversationen.