NOX Talks - FOKUS: Hållbar IT

Anmälan stängd
Varmt välkommen till NOX Talks! 

Under denna morgon kommer vi att fokusera på Hållbar IT. Vi kommer att belysa hållbarhetsfrågan inom IT-området och ge en vetenskaplig bakgrund till varför detta område behöver diskuteras av alla företag som använder IT som en del av verksamheten. 

Ämnet hållbar IT är något som är otroligt viktigt för NOX och under 2022 startades initiativet CIOCO2. En samlingsplats för CIO-er som brinner för att hela tiden utveckla och förbättra möjligheterna för en mer hållbar digital framtid. 

Till morgonens NOX Talks har vi bjudit in två av grundarna till CIOCO2, Pernilla Ramslöv och Maria Hjorth. De kommer att dela med sig av den resa som gjorts under CIOCO2s första år, den vetenskapliga bakgrund som pekar på att IT inte har helt rena händer när det kommer till hållbarhet och att problemet framåt spås öka med en hastighet som är svår att mäta mot andra områden.

För vem?

Denna morgon välkomnar vi dig som har ett intresse av grönare IT, en önskan att bygga en bättre framtid för vår planet eller som bara är nyfiken på att veta mer om hur du kan vara med och driva den här förändringen. 

Vi ses!

Talare

Pernilla Ramslöv

VD på NOX Consulting AB och grundare av CIOCO2


Talare

Maria Hjorth

CIO på NOX Consulting AB och grundare av CIOCO2


CIOCO2

Ett hållbart Sverige behöver hållbara IT-lösningar.

Initiativet syftar till att skapa en samlingsplats för de verktyg som kan behövas för att skapa hållbar IT. En plats, ett forum och ett nätverk för att dela kunskap, idéer, konkreta verktyg och validerade lösningar. Vi vet att både kunskapen och många av verktygen finns – vårt bidrag blir att hitta och samla dem och att se till att Sveriges duktiga och kompetenta IT-bransch får tillgång till dem och tillsammans kan säkerställa att vi bygger en digitalisering som blir det viktiga fundamentet i ett hållbart Sverige. 

Läs mer om initiativet här

Discover
Datum & Tid
fredag
17 februari 2023
08:00 08:50 Europe/Stockholm
Plats

Online Event

--Online Event--
--Online Event--
Få vägbeskrivning
Organisatör

NOX Community

noxcommunity@noxconsulting.se
DELA

Se vad andra tycker om detta event, och gå med i konversationen.