Power Platform Hands On

Bygg din egen Power App

Anmälan stängd
Power Platform Hands on - automatisera din tidrapportering!


Under våren genomförde Estrella Durrant och Zeke Pranjic ett oerhört uppskattat event om Microsoft Power Platform, och nu är det dags att ta nästa steg och testa på verktyget praktiskt och bli app-skapare! Eventet kräver inga förkunskaper, och missade du förra eventet är det inga problem, här får du en ny chans att sätta dig in i Power Platform.

Varmt välkommen på en kväll fylld av kreativitet och innovation där du kommer att få möjlighet att prova på att skapa en alldeles egen Power App. Estrella Durant och Fredrik Neiderud, två experter inom Power Platform, kommer att vara på plats och guida dig genom följande ämnen: 

  • Introduktion till vad Power Platform är, en sammanfattning från förra eventet, för er som har missat det.
  • Använda "No Code" och "Low Code" teknologier. Lär dig hur du kan skapa kraftfulla appar utan att vara programmeringsexpert.
  • Skapa din första app. Vi kommer att guida er steg för steg genom processen att skapa din allra första app med Power Platform.

Efter workshopen är förhoppningen att du har:

- En grundläggande förståelse för hur Power Platform fungerar.
- Din egen app som du har skapat under kvällen.
- Massor av inspiration och kunskap om hur du kan använda dessa appar i din vardag och dina företagsprocesser.

PS. Kom ihåg att ta med din bärbara dator. Instruktioner kring hur man skapar en egen "Power Platform (and Office 365) trial tenant" kommer lite senare.

Varmt välkommen!

Detta event är för dig som är frilansande IT-konsult och ansluten i NOX Community.

 Talare


Talare

Estrella Durrant

Egenföretagare och systemutvecklare

Estrella är en erfaren systemutvecklare och lösningsarkitekt inom Microsoft/.NET. Hon kombinerar ny teknik med affärstänkande och får ofta en nyckelroll i sina projekt. Efter att ha skapat system i Excel, Word och PowerPoint och web för en kund inom finansbraschen, väcktes hennes nyfikenhet för Power Platform när den lanserades. Hon blev intresserad av hur hon kunde integrera de olika Office-programmen och skapa mer effektiva verktyg med hjälp av plattformen.

Hon är imponerad av den snabba utvecklingen av Power Platform och funderar på hur AI, "No Code" och "Low Code" teknologier kommer att påverka framtida systemutveckling. Hon är starkt övertygad om att systemutvecklare, istället för att se dessa teknologier som ett hot, kan anpassa sig och lära sig hur man på bästa sätt drar nytta av sina programmeringskunskaper samtidigt som de utnyttjar plattformen på bästa sätt för kunna bygga bättre system, snabbare.


Talare

Fredrik Neiderud

Egenföretagare, arkitekt och rådgivare

Fredrik har 15 års erfarenhet av Microsoft Dynamics 365 och PowerPlatform, från såväl kund-, konsult- som Microsoftperspektiv och jobbar nu primärt som seniorkonsult och rådgivare åt både större och mindre organisationer. Finansbranschen brinner han lite extra för, men har även erfarenhet från flera andra branscher.

Han genomför gärna förstudier, tar fram lösningsförslag, stöttar i projekt eller driver förändring genom införandeplaner och utbildning. Rollerna brukar kallas arkitekt, produktägare eller förvaltningsledare. Allra bäst trivs han i uppdrag där han får IT-lösningar att fungera på riktigt för vanliga människor!


Datum & Tid
tisdag
28 november 2023
17:00 19:00 Europe/Stockholm
Plats

NOX Consulting AB

Brahegatan 2
Stockholm 114 37
Sverige
info@noxconsulting.se
Få vägbeskrivning
Organisatör

NOX Consulting AB

info@noxconsulting.se
DELA

Se vad andra tycker om detta event, och gå med i konversationen.