NOX goes to Köpenhamn

29 September - 1 Oktober


Boka din plats här 

 


Varmt välkommen till höstens NOX-konferens! 

Med tåg bär det av till fantastiska Köpenhamn för en tredagarskonferens med nätverkande, inspiration, upplevelser och massor av AMORE!

Temat för årets konferens är kreativ innovation och nytänkande, -två nyckelfaktorer för att du som egenföretagare ska kunna växa och blomstra i dagens snabbföränderliga affärsvärld. Med ökad globalisering och teknologisk utveckling hårdnar konkurrensen och kundernas förväntningar.

"Under denna konferens kommer vi utmanas i tänka utanför boxen och träna på kreativitet och innovation för att tackla en arbetsmarknad i ständig rörelse"

Köpenhamn är en stad som verkligen har allt! Från vackra byggnader och historisk arkitektur, till moderna konst- och kulturscener. Även om många av oss redan besökt Köpenhamn så finns dolda pärlor att upptäcka. Därför vill vi visa Köpenhamn på ett sätt du inte sett det förut.

Har du känt öresundsbrisen från cykelsadeln? Att cykla genom stadens pittoreska gator och över dess många broar ger en känsla av frihet och är ett utmärkt sätt att uppleva stadens skönhet på nära håll. I stilla mak ger vi oss ut på en tur med siktet inställt på just detta.

Köpenhamn är också känt för sin fantastiska mat- och dryckesscen. Från lokala marknader med färsk mat till trendiga kaféer och uteserveringar. Här finns något för alla smaker. Dessutom har Köpenhamn ett blomstrande nattliv med en mängd barer, klubbar och musikscener som är öppna långt in på småtimmarna.

Varmt välkommen till höstens NOX-konferens!

Biljettpris: 14 795 SEK ex. moms. 

Det finns ett begränsat antal platser. Sista dagen för anmälan är den 31a maj 2023.

Agenda

Fredag 29 September

Vi möts på Centralstationen i Stockholm och tar tidiga morgontåget som anländer till Köpenhamn vid lunch. Självklart använder vi tågresan för att kicka igång konferensen och helgens första konferenspass! Vid ankomst har vi en kort promenad på ca fem minuter till vårt boende, mitt i centrala Köpenhamn. 

Efter att vi lämnat väskan på hotellet tar vi tillsammans en cykeltur, även kallat ”klustertalk". Denna tur kommer bestå av välsmaklig dryck, sightseeing, bryggerier och en riktigt härlig start på helgen! Vi kommer att ha tid att nätverka med varandra följt av sevärdheter längs vägen.

Under turen gör vi stopp för en trevlig lunchpaus. Därefter fortsätter eftermiddagen på liknande sätt med fler sevärdheter, dryck och nätverkande!

När vi trampat tillbaka till hotellet checkar vi in på våra rum. Vi får ett par timmar att vila upp oss inför middagen, eller varför inte ta en shoppingtur på Köpenhamns mest livliga gator, Jægersborggade?

Dagen avslutas med en trevlig middag på hotellet tillsammans med underhållning och umgänge.


Lördag 30 September

Nu är det dags för nya äventyr, men vi börjar såklart med dagens viktigaste mål, frukost!

Efter frukosten tar vi en samlad promenad till Nyhavn där vi tar färjan över till Flakfortet. På denna färja introduceras vi till dagens konferensaktivitet som kommer att genomföras i mindre grupper! Här är det dags att starta igång hjärnan, plocka fram kreativiteten och jobba som ett team för att på bästa sätt klara denna utmaning.

Mellan aktivitetens olika utmaningar kommer det att serveras lunch, eftermiddagsfika samt en fantastisk 3-rättersmidag med god dryck. På NOX älskar vi att tävla, så räkna med en tävling eller kanske ett quiz under middagen!

Efter middagen tar vi färjan tillbaka till de färgglada husen kring Nyhavn. På tillbakavägen kommer det att finnas tillgång till förfriskningar, och väl i land tar vi oss ut på en härlig krogrunda i äkta Dansk anda!

Söndag 1 Oktober

Dagen startar med sovmorgon och en trevlig Brunch på hotellet. Efter det är det dags för en ‘’walk and talk’’ på temat innovation och tillsammans promenerar vi mot en sista upplevelse. 

De avslutande timmarna i Köpenhamn är fria att disponera som man själv önskar. Fram mot eftermiddagen avgår tåget hem till Stockholm där vi genomför helgens sista workshop tillsammans och vi tackar Köpenhamn för den här gången.

Detta ingår i biljetten

Biljettpris: 14 795 SEK ex. moms. 

  • Övernattning på Hotel Imperial i dubbelrum
  • Tåg T/R och transport i Köpenhamn
  • Lunch för dag 1 och 2
  • Middag med vinpaket
  • Frukost på hotellet dag 2
  • Brunch dag 3
  • Konferensprogram med inspiration, workshops och presentationer.

Tillkommer

  • Övrig dryck
  • Enkelrumstillägg 1000kr ex. moms
  • Övriga tilläggsbeställningar


SISTA DAGEN FÖR ANMÄLAN

31a Maj 2023

Kontakt

Vid frågor om konferensen kontakta noxcommunity@noxconsulting.se.
Vid frågor om din anmälan kontakta elin.persson@blick.se.